PIM1207

From Project Interactieve Media

Jump to: navigation, search

Contents

Assignment 1

Met het EK voor de stoep lijkt het me leuk iets te doen met voetbalfeitjes.

Doel: Fun, nutteloze feitjes kennen is altijd leuk!

Target: Mensen die het leuk vinden om voetbal feitjes te kennen en hun kennis te testen.

Interactie: De interactie is heel simpel met true/false vragen. Er worden clipjes getoond en tijdens deze clipjes verschijnen er vragen in beeld. Vrij simpel allemaal nog, om een beetje gewend te raken met wat er kan met Ximpel.

Doel: De interactie tussen de filmpjes en de vragen moeten er voor zorgen dat het niet simpel en alleen een quiz wordt, maar ondertussen kan je ook nog genieten van de filmpjes zelf.

Omdat dit de eerste opdracht is, heb ik nagelaten om het probleem op te lossen van branching. Dus na het kiezen van een onderwerp zal het andere onderwerp niet aan bod komen. Een goeie oplossing heb ik hier namelijk nog niet voor gevonden. Het herhalen van stukken xml code is niet netjes, als je dan 1 clipje aan wilt passen moet je het gelijk op meerdere plekken doen. Bovendien zal het aantal branches exponentieel toenemen met het toenemen van de categorien en het aantal filmpjes.

Assignment 1 (online)
Assignment 1 document

Main Assignment

Pitch presentatie 14-06
Concept 18-06
Storygraph 21-06
25-06
Storygraph added to concept 25-06

Project

Documentatie project 02-07
Project zipped 02-07
Project online

Essay

Essay PDF


Peer Review

Peer review concept presentatie week 2
Peer review van team 1206
peer review week 3 door team 8
Peer review week 3 door Liza team 6

Review grp 8, 14-06-2012

  • Review 14-06-2012, van groep 7

De slides bij de presentatie waren leuk, ze pasten goed in het verhaal. De teksten op de slides waren niet goed leesbaar, dit leidt wel af. De slides illustreerden de ideeen voor de verhaallijn, maar verder niet over het doel, concept etc van het project.

Het concept en de doelgroep zijn wat onduidelijk. Het idee, zeker voor het verhaal, lijkt wel goed over nagedacht. Voor het gebruik van materiaal en de manier van implementatie zou het goed zijn om 1 stijl te kiezen denk ik, en niet meerdere stijlen door elkaar. Het moeilijkste wordt om het grappig te maken, maar toch ook binnen de grenzen van wat kan/mag. Succes met het verzinnen hiervan! Een aantal ideeen van de presentatie klonken goed in ieder geval.

Wat betreft het presenteren zelf. De spreker sprak duidelijk, had een goede houding en had een goed tempo. Prettig om naar te luisteren. Wat hij ging vertellen had hij goed in zijn hoofd zitten, het kwam er vlot uit.

(ook opgeslagen op hun teampagina)

Personal tools