PIM1214

From Project Interactieve Media

Jump to: navigation, search

Week 1

Assignment 1

Week 2

Assignment 2

Week 3

Assignment 3

Presentatie 3

Storygraph

Week 4

Assignment 4

App

Zip

Zip van alleen week 4

================================================================

Review presentatie 2 door drp400

Peer Review week 2, door groep 13

Peer Review door Timo Uelen (groep 1), Week 2 <- week 3

Extra Peer review Door Melih Kilic


Peer review door Felicia Hotie: De uitbreiding van het scheidsrechterspel, dat je een keuze kunt maken tussen grens- of scheidsrechter, vind ik erg leuk. Ik zou alleen wel aan het begin standaard de uitleg laten zien aan de gebruiker en daarna kunnen zij zelf verder klikken en kiezen of zij de tutorial willen volgen en of zij een grens- of scheidsrechter willen zijn. Het zou jammer zijn als de gebruiker de vraag fout beantwoord omdat diegene niet precies wist wat de bedoeling was (hoe lang het duurt voordat het pop up scherm verdwijnt, waar je moet klikken enz.). De gebruiker krijgt dan als resultaat dat diegene een slechte grens- of scheidsrechter is terwijl dat niet zozeer het geval hoeft te zijn.

In de storygraph is te zien dat (nadat je gekozen hebt om voor grensrechter te spelen en alle vragen beantwoord hebt) je een buitenspel tutorial kan volgen als de uitslag is dat je een slechte grensrechter bent. Hierna zou de gebruiker ook de mogelijkheid kunnen hebben om te stoppen met spel of nog een keer het spel te spelen maar dan als scheidsrechter. Dit geldt ook voor als de gebruiker als eerst gekozen heeft om als scheidsrechter te spelen (en alle vragen beantwoord heeft) en vervolgens als uitslag krijgt dat diegene slecht is in het beoordelen van overtredingen. Je kan dan stoppen of de tutorial(s) volgen. Als de gebruiker ervoor gekozen heeft om de tutorial(s) te volgen, dan is er daarna geen mogelijkheid meer om te stoppen met het spel of om het spel nog een keer te spelen maar dan als grensrechter. Jullie zouden ook kunnen overwegen (als jullie nog tijd over hebben) om de gebruikers de mogelijkheid te geven om het spel nog een keer te spelen maar dan met andere filmpjes. Dit is vooral handig en leuk voor de gebruikers die als uitslag kregen dat zij een slechte grens- of scheidsrechter zijn want dan kunnen zij zichzelf testen of zij na het volgen van de tutorials, toch nog een goede scheids- of grensrechter zijn.

Tot slot, nadat een vraag beantwoord is, is het misschien handig dat de gebruikers uitleg krijgen waarom hun antwoord fout is. De gebruikers hebben de vraag misschien fout omdat ze de tutorial overgeslagen hebben en dus toch niet zo goed weten hoe zij overtredingen moeten beoordelen en/of wanneer er sprake is van buitenspel. Een oplossing hiervoor zou dan kunnen zijn om de gebruiker de mogelijkheid te geven, als de vraag fout beantwoord is, de tutorial toch nog te kunnen volgen (zonder dat ze alle vragen beantwoord hebben). Verder vind ik het een erg leuk idee en ik ben benieuwd naar het resultaat.

https://www.dropbox.com/s/udsjuqisivcaocr/ximpelApp.mxml https://www.dropbox.com/s/7p56m7t31e75a16/fast.xml

Personal tools